search
Giriş
Merhabalar arkadaşlar, Sitemizi programlama ile ilgilenen bütün arkadaşlarımızın Türkçe içerik konusunda çektiği sıkıntılar düşünülerek soru/cevap şeklinde bir etkileşimde bulunabilmesi için kurduk. Umuyoruz hepimiz için güzel bir deneyim olur. Hasscript Ekibi
0 oy
326 gösterim
GWT ile yazılmış bir uygulamam var compile ederken sürekli bu hatayı alıyorum. Neden olduğu ve nasıl çözülebileceği ile alakalı bilginiz var mıdır?
Java kategorisinde 6.2k puan

1 cevap

0 oy

Bu sınıf dosyası jre/jdk içinde bulunuyor. Bu sınıflar compiler tarafından görünmüyor, runtime'da geliyor. Bu yüzden hata alınıyor. Bunun için javac ile derlenirken "-XDignore.symbol.file" parametre kullanılırsa sorun olmuyor.

6.2k puan

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 1.1K gösterim
1.1K gösterim
[WARNING] The requested profile "pom.xml" could not be activated because it does not exist. hatası aldım bir spring projesini çalıştırmaya calıştırıken. Ancak pom.xml i görmüyor nedense.
20 Mayıs 2017 Editor/IDE kategorisinde tolgacelik.art 2.0k puan sordu
0 oy
1 cevap 413 gösterim
413 gösterim
hibernate ile veri tabanına tarihe göre bir veri çekmeye calışıyorum. Ancak sadece trunc() kullanıp saati,saniyeyi almak istemiyorum TRUNC( :date) kullandığımda hata alıyorum. @Query(select c from User c where c.insertDate = TRUNC( :insertDate ); User findByDate (Date insertDate); Not: DATE(c.insertDate) denenebileceğini söyleyen kaynaklar var, bununla ne farkı var bilen var mı?
16 Temmuz 2017 Java kategorisinde tolgacelik.art 2.0k puan sordu
0 oy
1 cevap 302 gösterim
302 gösterim
Selam, Bir java projesini ayağa kaldırırken "The specified JRE installation does not exist" hatası alıyorum. Java Compiler ayarı düzgün gibi gözüküyor. Acaba neyi gözden kaçırıyor olabilirim. Spring boot projesi yapmaktayım.
31 Ocak 2017 Java kategorisinde tolgacelik.art 2.0k puan sordu
0 oy
1 cevap 665 gösterim
665 gösterim
Selamlar, Makinama oracle client kurarken surekli sistem kaynaklari yetersiz hatasi aliyorum. Oysa makinamin kaynaklari gayet iyi durumda. Bu hatadan nasil kurtulabilirim?
9 Şubat 2016 Veri Tabanı kategorisinde yildiz 193 puan sordu
0 oy
1 cevap 420 gösterim
420 gösterim
Jasperreports tool u ile bir rapor oluşturmaya çalışırken "error filling print... byte data not found at location jasperreports" şeklinde bir resmi local de bulamadığı için hata aldığın düşünüyorum. Nasıl üstesinden gelebilirim?
14 Ekim 2016 Editor/IDE kategorisinde tolgacelik.art 2.0k puan sordu