search
Giriş
Merhabalar arkadaşlar, Sitemizi programlama ile ilgilenen bütün arkadaşlarımızın Türkçe içerik konusunda çektiği sıkıntılar düşünülerek soru/cevap şeklinde bir etkileşimde bulunabilmesi için kurduk. Umuyoruz hepimiz için güzel bir deneyim olur. Hasscript Ekibi
0 oy
217 gösterim

Java mail kullanırken message.getRecipients(Message.RecipientType.TO) komutunu çalıştırdığım zaman  "Sending Email Exception: Illegal whitespace in address "  hatası alıyorum. Mailin kimden geldiğini okuyamadım. Okumanın başka bir yolu var mıdır?

Java kategorisinde 6.2k puan

1 cevap

0 oy

Java mail getReceipents metod gerçekleştiriminde whitespace var mı diye kontrol ediyor ve varsa hata veriyor. Maili mail sunucu almış olsa bile bizim kodumuz onu işlerken sorun yaşanıyor. Bunu aşmak için benim bulabildiğim yöntem ise: message.getHeader("To") metodunu kullanarak To başlığındaki bilgileri direk alabiliyoruz. Bu durumda da emaillere parçalamak içindeki gereksiz karakterleri çıkarmak işlerini kendimiz halletmemiz gerekiyor.

6.2k puan

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 425 gösterim
425 gösterim
Web uygulama sunucum olan Tomcat'i restart ederken , shutdown yaptığım server nedense "Address already in use" hatası alıyor. Neden böyle bir hata alıyor olabiirim? org.apache.catalina.LifecycleException: Failed to initialize component [Connector ... .net.DefaultServerSocketFactory.createSocket(DefaultServerSocketFactory.java:49) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint.bind(JIoEndpoint.java:400)
8 Kasım 2017 Sunucular kategorisinde tolgacelik.art 2.0k puan sordu
0 oy
1 cevap 232 gösterim
232 gösterim
Selam java ile bir txt içindeki email şablonum var. Dosyayı okuyup String değişkeni yaratıp atamak istiyorum . Hangi kütüphaneleri kullanabilirim.
7 Şubat 2017 Java kategorisinde tolgacelik.art 2.0k puan sordu
0 oy
1 cevap 1.3K gösterim
1.3K gösterim
Java programa dilinde Error ve Exception kavramları diğer dillerde de var mı öncelikle? İkinci olarak bu iki teri arasındaki temel ve genel farklar nelerdir?
1 Eylül 2018 Java kategorisinde tolgacelik.art 2.0k puan sordu
0 oy
1 cevap 2.1K gösterim
2.1K gösterim
Java'da checked ve unchecked exception tipleri varmış. Bunlar nedir? Farkı var mıdır?
9 Ocak 2018 Java kategorisinde kenan 6.2k puan sordu
0 oy
1 cevap 515 gösterim
515 gösterim
Server side uygulamama yapılmış bir web servis isteği sırasında herhangi bir durum için hata alınması durumunda(RuntimeException) bir document üzerinde yaptığım crud operasyonları için rollback yapamıyorum. Esasen burada yapılmak istenen @Transactional anotasyonunun fonksiyonelitesini ... mevcut bir yapı bulunuyor mu ? Bulunmuyorsa nasıl bir yol izlemem gerekiyor (manuel olarak)? Teşekkürler.
5 Haziran 2017 Java kategorisinde Süleyman Gezsat 108 puan sordu