search
Giriş
Merhabalar arkadaşlar, Sitemizi programlama ile ilgilenen bütün arkadaşlarımızın Türkçe içerik konusunda çektiği sıkıntılar düşünülerek soru/cevap şeklinde bir etkileşimde bulunabilmesi için kurduk. Umuyoruz hepimiz için güzel bir deneyim olur. Hasscript Ekibi
0 oy
5.5k gösterim
Eclipse uygulamasının arka planının rengini nasıl değiştirebilirim.Göz sağlığı açısından hangi renk tavsiye edilir.
Editor/IDE kategorisinde 2.0k puan
yeniden etikenlendirildi

1 cevap

0 oy

Windows -->Editör -->Text Editör--> 

Appearence color option dan "Background color" a gelip işaretli olan "System Default" un çek işaretini kaldırıp, Color: dan istediğimizi seçebiliriz.

2.0k puan

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 800 gösterim
800 gösterim
Console basılan logların aynısını bir .txt dosyasına da kopyasını oluşturmak istiyorum, çok üstte kalan loglar okunamıyor.
15 Temmuz 2017 Editor/IDE kategorisinde tolgacelik.art 2.0k puan sordu
0 oy
1 cevap 917 gösterim
917 gösterim
Eclipse'de server eklemek istiyorum. Nasıl ekleyebilirim.
10 Ekim 2016 Editor/IDE kategorisinde tolgacelik.art 2.0k puan sordu
0 oy
1 cevap 2K gösterim
2K gösterim
Kullandığım PL/SQL developer ın view,select, paketler vs. için arka plan rengini nasıl değiştiririm.
6 Ekim 2016 Editor/IDE kategorisinde tolgacelik.art 2.0k puan sordu
0 oy
1 cevap 756 gösterim
756 gösterim
Merhaba, Eclipse'te ctrl ile birlikte yön tuşlarını kullanamıyorum. Normalde kelimeler üzerinde hızlıca gezinmek için ctrl + <sağ> , <sol> gibi tuşları kullanıyorum. Birden çalışmamaya başladı. Notepad'da falan çalışıyor. Sadece eclipse'te çalışmıyor.
19 Ağustos 2019 Editor/IDE kategorisinde sinan 291 puan sordu
0 oy
1 cevap 811 gösterim
811 gösterim
Bir maven projesine sağ tıkalyp, tomcat server da çalıştırmaya çalışıyorum ancak server seçeneği çıkmıyor, neden olabilir? "Run on Server" seçeneğinin çıkmasını bekliyorum.
27 Temmuz 2017 Editor/IDE kategorisinde tolgacelik.art 2.0k puan sordu