search
Giriş
Merhabalar arkadaşlar, Sitemizi programlama ile ilgilenen bütün arkadaşlarımızın Türkçe içerik konusunda çektiği sıkıntılar düşünülerek soru/cevap şeklinde bir etkileşimde bulunabilmesi için kurduk. Umuyoruz hepimiz için güzel bir deneyim olur. Hasscript Ekibi
0 oy
724 gösterim
spring boot projem kendi bilgisayarımda çalıştırabiliyorum. Anacak başka bilgisayarda ayağa kaldırmaya çalışırken şu hatayı alıyorum.

"java.lang.NoClassDefFoundError: org/springframework/hateoas/mvc/UriComponentsContributor"

nedir problem sizce?
Java kategorisinde 2.0k puan

2 Cevap

0 oy
1-Lib içinde bir jar'ın eksik. Sebebi pom içinde dependency  <scope>provided</scope> olabilir.

2-Derleme işleminde sorun yaşıyorsun. Daha önceden derlenmiş dosyaları almak gibi bir duruma gitmiş olabilirsin. Farkında olmadan olabiliyor.

3-Eclipse içinden çalıştırıyorsan "deployment assembly" içinde tanımlı değildir.
6.2k puan
Derleme işleminde sorun yaşıyorsun. Daha önceden derlenmiş dosyaları almak gibi bir duruma gitmiş olabilirsin.
sorununu nasıl anlar ve nasıl çözerim? diğer kısımlar düzgün gibi çünkü.  Eclipse projesini export alıken filan mı hata yapıyorum acaba?
Çözümü şöyle buldum, maven build ederken error veren bir jar ksımı vamış yeni farkettim, ama build success alıyordu yinede. Bu maven dosyalarını silip tekrar yükleyince çalıştı.

invalid LOC header (bad signature)
0 oy
build ederken, hangi jarlarda hata vermişise bunları tespit edip, .m2 altındak maven dosyaları silinp , tekrar maven clean veya mvn spring-boot:run yapınca çalıştrı.
2.0k puan

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 554 gösterim
554 gösterim
Spring boot ile bir uygulama yazmaya çalışırken başlıktaki hatayı alıyorum. Sebebi ve çözümü ile alakalı bilgisi olan var mıdır? <project xmlns="http://maven.apache.org/POM/4.0.0" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:schemaLocation="http:/ ... <groupId>org.springframework.boot</groupId> <artifactId>spring-boot-maven-plugin</artifactId> </plugin> </plugins> </build> </project>
6 Şubat 2019 Java kategorisinde kenan 6.2k puan sordu
0 oy
1 cevap 254 gösterim
254 gösterim
Spring Boot kullanırken VueJs uygulamamdan bir http PUT istek yolladığımda CORS hatası alıyorum. Nasıl çözebilirim?
2 Şubat 2021 Java kategorisinde kenan 6.2k puan sordu
0 oy
1 cevap 315 gösterim
315 gösterim
Spring Boot ile bir uygulama geliştiriyorum. Haliyle birsürü entity sınıfım var. Swagger entegre ettiğim zaman bu entity sınıflarım için de endpoint açıldığını görüyorum. Ben sadece benim istediğim endpointlerin orada görünmesini istiyorum. Bunu nasıl sağlayabilirim?
1 Şubat 2021 Java kategorisinde kenan 6.2k puan sordu
0 oy
1 cevap 1.9K gösterim
1.9K gösterim
Java Spring ile web yapmaya başlayacaktım. İnternette öğrenmeye çalışırken Spring Boot ile ilgili çok içerik buldum. Spring ile Spring Boot arasında ne gibi farklar var?
8 Haziran 2020 Java kategorisinde canonka 334 puan sordu
0 oy
1 cevap 508 gösterim
508 gösterim
Spring boot ve spring security kullandığım bir projeye bazı testleri yapabilmek için database olarak H2 ekledim. Ama konfigürasyon sayfası boş geliyor. Test connection başarılı dönüyor ama connect deyince boş bir sayfaya gidiyor.
16 Eylül 2019 Java kategorisinde sinan 291 puan sordu